Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşların sağlıklı gıdaya erişimini temin etmek için sürdürdüğü titiz incelemelerin neticelerini kamuoyuyla paylaştı. Özellikle Kahramanmaraş'ta süt ürünleri ve baharat sektöründe faaliyet gösteren bir firma, gerçekleştirdiği hilelerle dikkat çekti.

Gıda Hileleri ve Sahtecilikler

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren bir firma, tüketicileri aldatmaya yönelik ciddi hileler yaparken tespit edildi.

Kahramanmaraş'ta aile trafik kazası yaptı: Yaralılar var! Kahramanmaraş'ta aile trafik kazası yaptı: Yaralılar var!
  • HAS EDEM BAHARATLARI DİYAR BAHARAT: Kekik ürünlerinde yabancı maddeye rastlandı. Bu tespit, Onikişubat ilçesinde faaliyet gösteren ve baharat, çeşni vericiler ve soslar kategorisinde yer alan firmaya ait.

Bakanlık, bu tür hilelere karşı denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ve halk sağlığını tehdit eden firmalara karşı yasal işlemlerin uygulanacağını vurguladı.

Has Edem Baharatlari